Wat moet je weten als je je huis wilt verkopen

Home > Uncategorized > Wat moet je weten als je je huis wilt verkopen

Wat moet je weten als je je huis wilt verkopen

Dus u denkt erover na om uw huis te verkopen zoals het is. U wilt gewoon verhuizen en verder gaan! Maar het heeft een lekkend dak, pietluttige sanitaire voorzieningen, of misschien een jaren 1950 keuken met lelijke aqua kasten die u echt niet wilt repareren. We snappen het. Hoe weet u of het zelfs de moeite waard om de tijd en het geld te investeren om uw huis op te knappen voor de verkoop?

Om een zelfverzekerde beslissing over de vraag of u uw huis verkoopt zoals het is, zijn er verschillende dingen te overwegen- zoals wat de voors en tegens zijn, en wat er betrokken is bij dit soort verkoop van huis. Maak je geen zorgen, we hebben u gedekt met de antwoorden (Bron: https://www.seivda.nl/).

Laten we erin duiken!

Wat betekent het om een huis te verkopen zoals het is?

Het verkopen van een huis zoals het is betekent dat het pand een fixer-upper is die niet zal worden gerepareerd of verbeterd zal worden voordat het wordt verkocht. Het vertelt kopers: Wat u ziet is wat u krijgt. Het huis is geprijsd en op de markt gebracht voor verkopers om snel verkocht te worden zonder er extra geld in te steken en voor kopers is het een huis dat voor een lage prijs te scoren is door de bouwtechnische keuring.

Moet je je huis verkopen zoals het is?

Als u pronto moet verhuizen en geen verbouwing aan uw huis wilt doen, zou het verkopen van het huis zoals het is een goede optie kunnen zijn. Maar houd in gedachten, tuurlijk, je zult zeker minder geld verdienen aan de onderhandeltafel dan je zou doen als je het huis verbouwd. Maar het is het misschien waard in bepaalde omstandigheden.

Wanneer u niet kan beslissen of u uw huis al dan niet verkoopt zoals het is, helpt het om een lijst van de voor- en nadelen te zien. Laten we eens kijken.

Voordelen van de verkoop van een huis zonder het op te knappen:

  • Het bespaart tijd
  • Het bespaart geld

Nadelen van de verkoop van een huis zonder het op te knappen

  • Minder mensen zullen een bod doen
  • De winst zal laag zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *