Waar in Nederland kan je de mooiste foto’s maken? 

Home > Uncategorized > Waar in Nederland kan je de mooiste foto’s maken? 

Waar in Nederland kan je de mooiste foto’s maken? 

Er zijn veel mooie plekken in Nederland te vinden. Al eeuwenlang delen veel mensen deze mening. Dit is vooral terug te zien uit de schilderijen die de schilders in de gouden eeuw hebben gemaakt. In die tijd hadden ze uiteraard nog geen camera’s en dus legden de mensen alles vast, middels schilderijen. Vandaag de dag kan je zelf aan de slag gaan met je mobiele telefoon om professionele foto’s te maken. Wanneer je op zoek bent naar een pasfoto kun je bij LINK fotografie terecht. 

Rotterdam

Door haar industriële look, stoere haven en de hoeveelheid nieuwe gebouwen, is Rotterdam één van de mooiste plaatsen in Nederland om foto’s te maken. Wanneer je er bent, kun je naar de Hofbogen lopen in Rotterdam-Noord. Onder deze oude spoorlijn zijn veel hippe winkels en eetgelegenheden gevestigd. In het luchtpark kun je op het langste dak van Nederland zitten en heb je een mooie uitkijk over de stad. 

 

Ook heb je verschillende kubuswoningen in Rotterdam. Deze woningen zijn onderdeel geworden binnen de cultuur van Rotterdam. Ze zijn 45 graden gekanteld en gebouwd op betonnen palen. Je kunt zelfs in een kubuswoning overnachten. Naast de kubuswoningen heb je ook de markthal. Dit is tevens de eerste als de grootste markthal van Nederland. Het is een enorme hal waar je allerlei verschillende gerechtjes kunt proeven. De Erasmusbrug is ook een musthave in je fotoalbum van Rotterdam. De brug is liefst 139 meter hoog en verbindt de Delfshaven met het Kop van Zuid. 

Den Haag en Scheveningen 

Den Haag is zeker ook het bezoeken waard. Je kunt er mooie foto’s maken van onder anderen het Binnenhof, de Hofvijver en vele musea. Net buiten Den Haag zit één van de mooiste musea van Nederland, namelijk het Museum Voorlinden. In dit museum zijn verschillende optische illusies te vinden. Je kunt er bijvoorbeeld droog blijven in een zwembad, hoe vreemd dit ook mag klinken. 

 

Een stuk verderop in Den Haag is er het strand van Scheveningen. Er zijn veel vissersboten in de haven waar je veel mooie foto’s kunt maken. Ook is er een mooie zonsondergang te zien en is er een reuzenrad te vinden. De mooiste foto’s kun je maken aan de Nederlandse kust en dit hoeft niet perse in Scheveningen te zijn. Zo kun je ook naar Domburg in Zeeland gaan of op één van de waddeneilanden. Voor voorbeelden van professionele foto’s kun je terecht bij LINK fotografie. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *