Singles Day Rituals aanbieding

Home > wonen > Singles Day Rituals aanbieding

Singles Day Rituals aanbieding

Tijdens Singles Day wordt het vrijgezel zijn gevierd. Dit is een traditie die vooral in China bekend is. Daar hebben studenten bedacht dat ze willen vieren dat ze single zijn. Dat doen ze op de 11e van november, vanwege alle 1en in de datum. Singles Day is dus een viering van het vrijgezel zijn. Dat gaat gepaard met allerlei aanbiedingen. Singles Day is in Nederland nog niet zo heel groot, maar wordt wel steeds bekender. Tijdens Singles Day kun je dus ook in Nederland rekenen op aanbiedingen. Bijvoorbeeld een Rituals aanbieding.

 

Rituals aanbiedingen

Een Rituals aanbieding is altijd leuk. Of het nu voor jouzelf is, als verwennerij op Singles Day omdat je single bent. Of juist als cadeau voor iemand anders. Singles Day valt namelijk nog verder voor de feestdagen dan bijvoorbeeld Black Friday. En Rituals is leuk voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw. Voor jezelf en als cadeau. Of gewoon als cadeau voor jezelf. Met een Rituals aanbieding van Singles Day maak je in ieder geval iemand blij. En het scheelt natuurlijk in de portemonnee.

 

Rituals producten

Er zijn talloze producten die je in een Rituals aanbieding kunt vinden. Je kent de verschillende geurseries misschien vooral van de huidverzorging en doucheproducten. Maar er zijn ook hele series luxe geurstokjes bijvoorbeeld. En wat dacht je van de homesprays en bodysprays? Van lipverzorging tot lekkere geuren voor in je huis, je vindt het in een Rituals aanbieding. En dan ben je er minder voor kwijt dan voor de normale nieuwprijs. Ook als het gaat om limited editions. Profiteer dus tijdens Singles Day en geniet van goedkope prijzen voor jouw verwennerij of gebruik de Rituals aanbieding voor een Sinterklaascadeau voor iemand anders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *